thumimage

Prezentare – post

Despre Scoala Cornel Saru

 

Fondata in anul 2009 sub atenta indrumare a unui profesionist desavarsit, Cornel Saru, un om care reuseste prin pasiune si talent sa te introduca in lumea magica a ceea ce inseamna arta parului.

Credem cu tarie ca evolutia continua prin educatie, dorinta de a fi cel mai bun si de a ne practica meseria la cel mai inalt nivel de profesionalism reprezinta cheia succesului in construirea unei cariere promitatoare in meseria de hairstylisti.
In acest sens, in cadrul scolii noastre am dezvoltat o serie de cursuri menite sa va deschida drumul si sa va ajute in dezvoltarea acestuia catre o cariera de succes.

Scoala de Coafura Cornel Saru vine in sprijinul formarii unor generatii exceptionale de hairstylisti, prin abilitatea noastra de educatie la un nivel inalt, de cristalizare a unui stil personalizat al viitorului hairstylist.

Ne dorim sa dezvaluim farmecul acestei meserii oferind cursantilor incepatori un excelent start in cariera.
Echipa de traineri profesionisti ai scolii de coafura Cornel Saru va asteapta cu entuziasm intr-un spatiu amplu, destinat exclusiv invatarii tainelor coafurii.

Informatiile va sunt prezentate intr-o maniera profesionista, clara, detaliata dar eficienta, astfel incat odata asimilate va vor conduce cu siguranta la o cariera de succes in domeniu.

Ne dorim sa mentinem viu interesul viitorilor mari hairstylisti pentru cunoastere, informare, invatare si dezvoltare.

 

Angajament

Prin activitatea noastra ne angajam sa ne aducem aportul la formarea unor generatii de hairstylisti care isi vor cladi cariera pe elementul esential: educatia.

Reusim astfel sa ridicam calitatea serviciilor in studiourile de coafura si sa sprijinim prin educare, afirmarea noilor talente.

De asemenea, ne angajam ca fiecare elev al scolii de coafura Cornel Saru sa fie pe deplin capabil si constient de informatiile dobandite astfel incat sa le puna in practica la un inalt nivel valoric.

OBIECTIVE

Scoala de coafura Cornel Saru promite sa fie locul unde creativitatea reprezinta elementul de baza pentru viitorul meseriei de hairstylist, unde calitatea actului educational nu este niciodata sacrificata pentru rezultate statistice optime.

Ne fixam ca ideal sa ajutam la formarea unor hairstylisti de exceptie, imprumutandu-le din principiile, ideile si experienta noastra.

Punem accent pe activitatea practica a elevului astfel incat la finalul fiecarui modul sa fie capabil de a-si pune in valoare cunostintele acumulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *