thumimage

Barbering Cut – Adaptarea tehnicilor de frizerie in trend, shape up, forme si tunsori de barba

Barbering Cut – Adaptarea tehnicilor de frizerie in trend, shape up, forme si tunsori de barba

Specializari in cadrul Academiei de Coafura Cornel Saru seminarii si cursuri specifice in functie de nevoile cursantilor interesati de performante profesionale, cat si pentru cei care doresc sa aprofundeze tehnicile clasice de baza, graduarea, unghiurile, liniile de taiere, crearea corecta a conturului iar ziua de seminar cuprinde si adaptarea tehnicilor de frizerie in trend, shape up, forme si tunsori de barba.

Sesiunile practice si teoretice vor avea in vedere obtinerea rezultatelor optime in timpul cel mai scurt.

Importanta si cunoasterea formei capului si a fetei ajuta la un serviciu mai ordonat si obtinerea formelor corecte.

Se vor desfasura demonstratii pe modele vii sau pe capete de exercitiu. Se tine cont de forma fetei, directia de crestere a parului, conturul natural al parului, atat in realizarea de tunsori cat si crearea de noi modele de barba.

De asemenea, nu trebuie uitat faptul ca trebuie tinut cont de problemele de la nivelul scalpului, care in cazul barbatilor nu sunt tratate corespunzator, nerespectand sfatul specialistilor si gasirea solutiilor specifice, de exemplu: scalpul gras/uscat, psoriazis, folosirea incorecta a produselor de styling care pot crea sau agrava disconfortul clientului.

La sfarsitul zilei se vor evalua toate lucrarile practice. Pentru seminarul de tuns toti participantii vor trebui sa vina cu trusele personale, foarfeca, pieptan, perii plate, uscator de par(feon). Se vor asigura capetele de exercitiu iar in cazul modelelor vii, in limita numarului de cursanti, dar de preferat, este ca fiecare sa vina cu propriile modele.

Durata cursului: 1 zi

Conditii de participare: minim 1 an de experienta, exceptie facand absolventii Scolii de Coafura Cornel Saru

Numar minim de participanti: 5 persoane

Program curs: 09.00 – 17.00

Trainer: Cornel Saru