thumimage

Tehnici de tuns – metode de aplicare a lor in saloanele de infrumusetare

Tehnici de tuns – metode de aplicare a lor in saloanele de infrumusetare

Specializari in cadrul Academiei de Coafura Cornel Saru seminarii si cursuri specifice in functie de nevoile cursantilor interesati de performante profesionale, seminarul cuprinde: lectii teoretice de tuns pe teme specifice, in prima parte a zilei, iar in cea de a doua parte a cursului, sesiune practica, in functie de nevoile cursantului.

Lectiile teoretice vor fi prezentate intr-o maniera foarte detaliata, ce vor cuprinde elementele importante ce stau la baza realizarii tunsorilor prin cunoasterea si diagnosticarea fiecarui tip de par intalnit in saloanele de infrumusetare.

  • Graduare – modurile de a se obtine graduarea
  • Trepte – tunsoarea clasica la 90 de grade
  • Unghiuri – elevatia care sta la baza crearii unghiurilor
  • Linii – obtinerea corecta a liniilor la 90 si 45 de grade

Sesiunile practice se vor desfasura pe capete de exercitiu (dupa caz, modele vii in cazul in care acestea sunt aduse de catre cursanti). Se va tine cont de pozitia corecta in timpul tunsului, executarea cat mai corecta a tehnicilor de tuns si realizarea tunsorilor conform metodelor expuse in cadrul lectiilor teoretice.

Fiecare cursant trebuie sa aiba trusa personala (foarfeca, pieptan, perie, uscator de par). Vor fi puse la dispozitie din partea Academiei de Coafura Cornel Saru capetele de exercitiu si suport tehnic.

Grupele de cursanti se vor realiza indiferent de experienta fiecaruia.

La sfarsitul zilei se vor evalua si analiza toate lucrarile si timpul de executie al lor, acesta din urma fiind unul din principalele atuuri ale unui profesionist.

Se vor elibera diplome de participare din partea Academiei de Coafura Cornel Saru

Durata cursului: 1 zi

Conditii de participare: minim 1 an de experienta, exceptie facand absolventii Scolii de Coafura Cornel Saru

Numar minim de participanti: 5 persoane

Program: 09.00 – 17.00

Trainer: Cornel Saru