Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Cum se face înscrierea la cursuri?

Pentru a te înscrie la cursuri, trebuie să iei legătura, în prealabil, cu noi. Poți face asta foarte simplu, folosind numărul de telefon afișat pe site, adresa de email sau formularele online din pagina fiecărui curs. Noi îți vom răspunde cât de repede posibil și îți vom transmite toate informațiile referitoare la cursul ales. Înscrierea la cursul pe care ți-l dorești se consideră finalizată în momentul achitării primei rate sau a cursului integral printr-una dintre metodele acceptate de plată și comunicate de noi.

Ce documente trebuie să am la înscriera pentru cursul de calficare?

  • Copie după actul de identitate
  • Copie după certificatul de naștere
  • Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul schimbării numelui în urma căsătoriei)
  • Copie după ultimul act de studii (actele doveditoare pot fi: certificat, diplomă, adeverință sau foaie matricolă din care să reiasă că ai absolvit minimum 12 clase)
  • Adeverință medicală cu mențiunea: “Apt pentru cursul X…” 

Lucrez într-un alt domeniu și doresc să îmi schimb meseria, există vreo limită de vârsta?

Bineînțeles că nu, putem să ne schimbăm meseria la orice vârsta. Important e să-ți placă lucrul practic, să ai răbdare (pentru că noua ta meserie va fi foarte meticuloasă), să vezi în spațiu, să fii motivat și să-ți facă plăcere să lucrezi cu oamenii. Cu alte cuvinte, să ai aptitudinile de bază cu care să pornești la drum pe această nouă cale profesională.

Ce documente trebuie să am la inscrierea pentru pentru specializari?

Nu este necesar niciun document, dar conditia participarii este minim 1 an experienta in domeniu, exceptie facand absolventii Academiei de coafura Cornel Saru.